Zašto izabrati Pergola tende?

U nastavku vam donosimo prednosti koje donose sa sobom Pergola tende.

Bez obzira radi li se o ugostiteljskom objektu ili privatnom prostoru za uživanje i odmor, Rattan Sedia nudi sjajnu priliku za proširenje korisnog prostora i povezivanja sa vanjskim prostorom.

Šta predstavljaju pergola tende?

Pergola tende predstavljaju idealan model preseljenja životnih aktivnosti iz potpuno zatvorenog u otvoreni prostor. Specijalno dizajnirane pergola tende koje izrađujemo po mjeri, svojom jednostavnošću i tehničkim karakteristikama pružaju sigurnost i zahtijevaju minimalno održavanje. Tokom izrazito sunčanih dana, a i za vrijeme manje toplih perioda, pergola tenda će pružiti zaštitu od sunca, kiše, vjetra i hladnoće, a pri tome će se lijepo uklopiti sa svakim eksterijerom.

Pergola je idealna za kišu jer umjesto prednjeg profila vučni profil ulazi u oluk koji kišnicu direktno provodi sa pergole u prednje stubove i voda odlazi u zemlju. Pergola svojim čistim linijama i modernim dizajnom, kao i pokretnim krovom (platnom), pruža udobnost i zaštitu u svim vremenskim uvjetima. Aluminijska konstrukcija (u boji i dimenziji po želji kupca) debljine stijenke 3mm nosi krov od troslojnog PVC platna štiteći od kiše i jakog sunca. Odiše toplinom i stvara ugodan hlad pružajući UV zaštitu. Tubularni SOMFY motori pokreću ovu tendu.

PORUČITE SVOJU PERGOLA TENDU

Pergola tende

Koju nam još mogućnost nude ove tende?

Moguće je u svaku pergola tendu ugraditi LED rasvjetu sa regulatorom jačine svjetla i daljinskim upravljačem. Opremljena elektromotornim pogonom, senzorima i rasvjetom, predivnim izgledom i funkcionalnošću, pergola tenda postala je nazamjenjiv dio svake terase. Pergola tende imaju mogućnost zastakljivanja ili zatvaranja folijom, a grijanjem unutrašnjosti osiguravaju udobnost korištenja zimskog vrta.  Naša prednost u odnosu na druge je vlastiti sistem izrade i uporaba najkvalitetnijih materijala. Svakom klijentu i proizvodu pristupamo individualno i s posebnom pažnjom, čime pokazujemo maksimalnu profesionalnost.  Dizajnirajte svoju pergola tendu. Naši stručnjaci pružaju mogućnost dizajna po vašoj želji, budžetu i okruženju, dajući korisne savjete. Jer Vi zaslužujete najbolje, Vaš Rattan Sedia tim.

PORUČITE SVOJU PERGOLA TENDU

Pergola tende

Pogledajte i neke druge tende:
1. Bioklimatska tenda