Kako današnji životni tempo zahtjeva kvalitetnije korištenje slobodnog vremena, postoji sve veća potreba za izgradnjom i uređenjem životnog prostora koji možete koristiti tokom cijele godine, i time mu višestruko povećati vrijednost.

Bez obzira živite li u kući ili stanu ili se radi o ugostiteljskom objektu , sigurno je da ste razmišljali o pokrivanju i zastakljivanju terase ili vrta.

Zahvaljujući sistemu zastakljenja, Vi stvarate atraktivan dodatni prostor ispred vašeg restorana, hotela , kafića ili privatnog objekta za goste , koji je upotrebljiv kroz cijelu godinu . Na ovaj način produžava se sezona ljetnjih bašti.

Sistemom zastakljenja vizuelno se spajaju enterijer i eksterijer , čineći ga pravim izvorom prirode koji će Vas ispuniti pozitivnom energijom.

Zastakljene površine pridodaju prostoru posebnu udobnost čime se dobija osjećaj kao da smo uvijek u direktnom dodiru sa prirodom. Sistemom zastakljenja terasa i vrtova, Rattan Sedia Vam nudi savršen spoj funkcionalnosti , kvaliteta i elegancije.

Klizni sistem zastakljenja osmišljen je za ugradnju između stubova, za terase koje se u zimskom periodu koriste kao zatvoreni, a u ljetnjem periodu kao otvoreni prostori.

Prednosti petokanalnog sistema su visoki stepen sigurnosti, gotovo stopostotna propustljivost svjetlosti i mogućnost otvaranja 4/5 prostora , toplotna i zvučna izolacija , maksimalna zaštita od vjetra i kiše, lagan pristup čišćenju i ugrađen sistem zaključavanja.

Aluminijumske vodilice , kaljeno staklo debljine 10 mm i elementi od visokokvalitetne plastike čine ga otpornim na različite mehaničke i atmosferske uticaje. Sigurnost i pouzdanost u kombinaciji su sa estetikom. Ovi inovativni sistemi transformišu Vaš prostor u prelijepu mirnu oazu . Učinite svoj život udobnijim uz Rattan Sedia sistem zastakljenja.