WPC PODOVI | ZA TERASE| ZA BAZENE

WPC podovi – Uloga drveta kao sastavnog dijela kompozita je da mu osigura odgovarajuću čvrstinu i stabilnost, dok plastika predstavlja vezivni element.
Profili su kao takvi stekli veliku popularnost kao siguran, ekološki održiv i dugotrajan materijal za upotrebu u otvorenom prostoru.
Idealna su i finansijski pristupačna zamjena za drvene podne obloge, a dodatna prednost je i to što se za razliku od drveta mogu savijati i fiksirati u razne oblike

WPC podovi

Za šta se koriste naši wpc podovi?

Najčešće se koristi kao podna obloga za vrtove, terase, bazene, dvorišta, plaže, molove, staze za parkove, planinske kućice.
Može se koristiti i kao fasadna obloga, zatim za izradu žardinjera, klupa, stepeništa i slično. Napisati ćemo i detaljnije:

– Unutrašnji podovi: WPC podovi se mogu koristiti u unutrašnjim prostorima kao elegantna i izdržljiva alternativa tradicionalnim drvenim podovima. Mogu se postaviti u dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje, hodnike i druge prostorije.

– Spoljni podovi: WPC podovi su takođe pogodni za spoljne terase, balkone i dvorišta. Oni su otporni na vremenske uslove, truljenje i promene temperature, što ih čini odličnim izborom za eksterijere.

– Komercijalne prostorije: WPC podovi se često koriste u komercijalnim prostorima kao što su restorani, kafići, prodavnice i hoteli. Njihova izdržljivost i jednostavno održavanje čine ih praktičnim za visokosazna okruženja.

– Vlažne oblasti: Budući da su podovi otporni na vlagu, oni su odličan izbor za prostorije kao što su kupatila, vešeraji i prostorije s visokom vlažnošću.

– Komercijalne i javne površine: Podovi se mogu koristiti i u javnim prostorima kao što su parkovi, šetališta, teretane na otvorenom i slično.

– Izložbeni prostori: WPC podovi se često koriste u izložbenim prostorima i sajmovima zbog svoje privlačne estetike i izdržljivosti.

WPC podovi

WPC PODOVI

Dolaze u raznim bojama, uzorcima i teksturama, što omogućava širok spektar dizajnerskih mogućnosti.

WPC podovi imaju prirodan izgled drveta, koji može pružiti toplinu i eleganciju prostoru. Dostupni su u raznim bojama, stilovima i teksturama, pa se mogu prilagoditi različitim enterijerima i eksterijerima.

Ovi podovi su veoma otporni na habanje, ogrebotine i fleke. Materijali od kojih se izrađuju, poput kombinacije drveta i plastike, čine ih otpornim na vremenske uslove, UV zrake i vlagu. Ova otpornost čini ih pogodnim za upotrebu u različitim prostorima, uključujući i područja sa većim stepenom vlage poput kupatila i kuhinja.

NAŠI PROJEKTI

Tokom više od jedne decenije duge tradicije i proizvodnog iskustva, Rattan Sedia je stvorila prepoznatljiv imidž kako na tržištu Bosne i Hercegovine, tako i na tržištima regiona. 

U svom intenzivnom napredovanju, kompanija je postala multinacionalan brend, sa nekoliko vlastitih fabrika, te maloprodajnom i veleprodajnom mrežom.

Kontaktirajte nas - wpc podovi

Vaša radoznalost je važna za nas i želimo vam pružiti sve što vam je potrebno da biste donijeli informisane odluke. Bez obzira na to da li imate pitanja o našim proizvodima, uslugama ili bilo kojem drugom aspektu, naš stručni tim je spreman da vam pruži podršku. Očekujemo vaš poziv ili poruku i radujemo se što ćemo biti od pomoći.

Kontakt