Tražimo distributere naših proizvoda (ratan namještaj, pergola tende i WPC decking) i spremni smo im ponuditi vrhunske cijene i uslove.

Firma Rattan Sedia se bavi proizvodnjom namještaja čija je aluminijska konstrukcija obojena i plastificirana u komori, te je opletena tehno rattanom i/ili corda trakama (umjetna vlakna) namijenjenim za enterijer i eksterijer.

Tražimo distributere za ratan namještaj, pergola tende i WPC decking 1

Tražimo distributere za ratan namještaj, pergola tende i WPC decking 2

Osim rattan namještaja i corda traka, proizvodimo i aluminijske stolove sa pločama od kompakt materijala (HPL). Stolovi su namijenjeni za nisko, srednje i visoko sjedenje, te se mogu kombinovati i uz drugu vrstu namještaja.

Tražimo distributere za ratan namještaj, pergola tende i WPC decking 3

Tražimo distributere za ratan namještaj, pergola tende i WPC decking 4

Odgovarajući zahtjevima tržišta, kreirali smo novu kolekciju namještaja Opletti, a riječ je o modernim dizajniranim proizvodima po čemu je Rattan Sedia prepoznatljiva već dugi niz godina.

Osim namještaja, proizvodimo pergola tende i WPC decking. U potrazi smo za poslovnim partnerima i saradnicima, kako u vidu drugih salona namještaja, tako i u vidu pojedinaca, kooperanata i samostalnih distributera.

Aktuelni katalog možete pogledati ovdje: Opletti by Rattan Sedia.

U katalogu ćete pronaći navedenu kolekciju namještaja, ponudu plažnog programa (ležaljke od rattana i tekstilena), te ponudu WPC deckinga i pergola tendi.

Zainteresovanim firmama i pojedincima obezbjeđujemo prezentaciju proizvoda, te blagovremeno dostavljamo sve uslove kupoprodaje. Za više detalja nas slobodno kontaktirajte na broj telefona (062/751-000), e-mail (info@rattansedia.com) ili facebook stranicu (www.facebook.com/rattan.sedia).

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *