TENDE | ZA TERASE | ZA BALKONE

Dobrodošli u svijet kvalitetnih tendi! Kada je riječ o vanjskim događajima i posebnim prigodama, tende su neizostavan dio opreme koja pruža zaštitu od sunca, kiše i drugih vremenskih nepogoda. No, kada birate tendu, kvalitet je ključan faktor koji treba uzeti u obzir.

Kvalitetne tende su izrađene od vrhunskih materijala koji su izdržljivi i otporni na vanjske utjecaje. To znači da će vam dobra tenda pružiti dugotrajnu zaštitu, bez obzira na vremenske uvjete. Materijali poput visokokvalitetnog poliestera ili vodootpornih tkanina s premazom mogu osigurati da se ne probijaju kišne kapi ili sunčeve zrake.

Tende

TENDE KATEGORIJE

Pogledajte naše kategorije namještaja.

Pergola tende su izvrsno rješenje za stvaranje ugodnog vanjskog prostora i pružanje zaštite od sunca, kiše i drugih vremenskih uvjeta.

Kvalitetne bioklimatske tende imaju napredne sustave upravljanja i regulacije, koji omogućavaju jednostavno podešavanje nagiba…

PERGOLA TENDE

Pergola predstavljaju idealan model preseljenja životnih aktivnosti iz potpuno zatvorenog u otvoreni prostor. Specijalno dizajnirane pergola  koje izrađujemo po mjeri, svojom jednostavnošću i tehničkim karakteristikama pružaju sigurnost.

Tokom izrazito sunčanih dana, a i za vrijeme manje toplih perioda, pergola tenda će pružiti zaštitu od sunca, kiše, vjetra i hladnoće, a pri tome će se lijepo uklopiti sa svakim eksterijerom.

BIOKLIMATSKE TENDE I ZASTAKLJENJE

Bioklimatska tenda je efikasna, moderna, povećava komfor i užitak, stvara dodatni korisni prostor i predstavlja idealan model preseljenja životnih aktivnosti iz potpuno zatvorenog u otvoreni prostor.

NAŠI PROJEKTI

Tokom više od jedne decenije duge tradicije i proizvodnog iskustva, Rattan Sedia je stvorila prepoznatljiv imidž kako na tržištu Bosne i Hercegovine, tako i na tržištima regiona. 

U svom intenzivnom napredovanju, kompanija je postala multinacionalan brend, sa nekoliko vlastitih fabrika, te maloprodajnom i veleprodajnom mrežom.

Kontaktirajte nas za naše tende

Vaša radoznalost je važna za nas i želimo vam pružiti sve što vam je potrebno da biste donijeli informisane odluke. Bez obzira na to da li imate pitanja o našim proizvodima, uslugama ili bilo kojem drugom aspektu, naš stručni tim je spreman da vam pruži podršku. Očekujemo vaš poziv ili poruku i radujemo se što ćemo biti od pomoći.

TENDE