Od 12. do 14. marta 2020. godine Rattan Sedia će nastupiti na sajmu RelaxAdria u Opatiji, gdje će izložiti novu kolekciju ratan namještaja.

Ovaj sajam opremanja apartmana, vila i kuća za odmor privukao je značajan broj izlagača iz ovog sektora, pa se u Sportskoj dvorani Marino Cvetković očekuje velik broj posjetilaca tokom tri dana koliko sajam traje. Organizator je omogućio i besplatne ulaznice za ovaj sajam, koje možete preuzeti ovdje.

Rattan Sedia je tradicionalan učesnik ovog sajma, te svake godine ostvari važne kontakte, značajne za dalje poslovanje i opremanje ugostiteljskih objekata na području Hrvatske. Tome u prilog ide konstantna saradnja sa hotelskim grupacijama, tokom koje su se opremili hoteli poput Hotel Ambasador, Hotel Admiral, Hotel Grand Adriatic, Hotel Kristal, Hotel Milenij…

Rattan Sedia na sajmu u Opatiji: izlažemo novu kolekciju ratan namještaja 1

Hotel Ambasador, Opatija

Rattan Sedia na sajmu u Opatiji: izlažemo novu kolekciju ratan namještaja 2

Hotel Admiral, Opatija

Rattan Sedia na sajmu u Opatiji: izlažemo novu kolekciju ratan namještaja 3

Hotel Milenij, Opatija

Rattan Sedia na sajmu u Opatiji: izlažemo novu kolekciju ratan namještaja 4

Hotel Grand Adriatic, Opatija

Rattan Sedia na sajmu u Opatiji: izlažemo novu kolekciju ratan namještaja 5

Hotel Kristal, Opatija

Ove godine Rattan Sedia će osim standardnih proizvoda izložiti i novu kolekciju Opletti. Riječ je o visokokvalitetnom namještaju za vanjsku, ali i za unutarnju upotrebu, sa dosad neviđenim dizajnom i bojama.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *