Alba

OVdje neki tekst bla bla bla bla

[wpmem_form login]
This displays when logged in
[/wpmem_form]

Bioklimatske tende

Predstavljamo Vam inovativno rješenje za svaki otvoreni prostor

Bioklimatska tenda je sastavljena od čvrste aluminijumske konstrukcije sa pokretnim aluminijumskim lamelama i omogućava bolju energetsku efikasnost, optimizira blagodatosti sunca i prirodne cirkulacije vazduha. Svojom jednostavnošću i tehničkim karakteristikama pruža sigurnost i zaštitu od sunca, kiše, vjetra i lošeg vremena, čime su troškovi njenog održavanja svedeni na minimum. Bioklimatska tenda je efikasna, moderna, povećava komfor i užitak, stvara dodatni korisni prostor i predstavlja idealan model preseljenja životnih aktivnosti iz potpuno zatvorenog u otvoreni prostor.

Columbia

asfdasfdasfasfasfasfasfasfasfas

Melody

asfdasfasfasfafweqasfadsfasfas asf asf as asf as

Pergola tende

Bez obzira radi li se o ugostiteljskom objektu ili privatnom prostoru za uživanje i odmor, Rattan Sedia Vam nudi sjajnu priliku za proširenje korisnog prostora i povezivanja sa vanjskim prostorom. Pergola tende predstavljaju idealan model preseljenja životnih aktivnosti iz potpuno zatvorenog u otvoreni prostor.

Specijalno dizajnirane pergola tende koje izrađujemo po mjeri, svojom jednostavnošću i tehničkim karakteristikama pružaju sigurnost i zahtjevaju minimalno održavanje.

Tokom izrazito sunčanih dana a i za vrijeme manje toplih perioda, Pergola tenda će Vam pružiti zaštitu od sunca, kiše, vjetra i hladnoće, a pri tome će se lijepo uklopiti sa svakim eksterijerom. Pergola je idealna za kišu jer umjesto prednjeg profila vučni profil ulazi u oluk koji kišnicu direktno provodi sa pergole u prednje stubove i voda odlazi u zemlju.

Vjetar i kiša mogu da vam naruše uživanje u pogledu sa terase, balkona ili bašte. Sada je moguće uživati u potpunosti ali bez nanosa kiše, udara hladnog vjetra ili snijega.

Pergola svojim čistim linijama i modernim dizajnom, kao i pokretnim krovom (platnom) , pruža udobnost i zaštitu u svim vremenskim uslovima. Aluminijumska konstrukcija (u boji i dimenziji po želji klijenata) debljine stijenke 3mm nosi krov od troslojnog PVC –a štiteći od kiše i jakog sunca. Odiše toplinom i stvara ugodan hlad pružajući UV zaštitu. Tubularni SOMFY motori pokreću ovu tendu.

Opciono je moguće u svaku pergola tendu ugraditi LED rasvjetu sa regulatorom jačine svjetla i daljinskim upravljačem.

Opremljena elektromotornim pogonom, senzorima i rasvjetom, predivnim izgledom i funkcionalnošću, pergola tenda postala je nazamjenljiv dio svake terase.

Pergola tende imaju mogućnost zastakljivanja ili zatvaranja folijom, te grijanjem unutrašnjosti osiguravaju prijatan ugođaj zimskog vrta. Naša prednost u odnosu na druge jeste sopstveni sistem izrade i upotreba najkvalitetnijih materijala. Dajemo Vam garanciju od 5 godina na ovaj jedinstveni proizvod funkcionalnog i savremenog dizajna. Svakom klijentu i proizvodu pristupamo individualno i sa posebnom pažnjom , čime pokazujemo maksimalnu profesionalnost.

Dizajnirajte svoju Pergola tendu. Naši stručnjaci Vam pružaju mogućnost dizajna po vašoj želji,budžetu i okruženju, davajući Vam korisne savjete. Jer Vi zaslužujete najbolje, Vaš tim Rattan Sedia.

Ray

asfasfasf451as f5a6sf1 a56sf1 a65sf1 as65f1 as651 fas6f51 as fas

WPC podovi

WPC ( Wood Plastic Composite) – kombinacija drveta i plastike stekla je veliku popularnost kao bezbijedan, ekološki održiv i dugotrajan materijal za upotrebu u otvorenom prostoru.

Prednosti primjene WPC podova su višestruke:

* Prirodan izgled

* Dugotrajnost

* Nisu klizavi, čak i kad je mokro

* Ne pucaju

* Ne raspadaju se, ne trunu i ne razgrađuju se

* Nema troškova održavanja

* Vodootporni su

* Otporni su na glodare i insekte

* Jednostavna montaža sa Clip sistemom

* Otporni su na visoke i niske temperature.

Primjenom različitih boja, obrade površine i načina postavljanja, postižu se zadivljujući uzorci koji će krasiti Vaš vanjski prostor godinama.