PERGOLA TENDE

Bez obzira radi li se o ugostiteljskom objektu ili privatnom prostoru za uživanje i odmor, Rattan Sedia nudi sjajnu priliku za proširenje korisnog prostora I povezivanja sa vanjskim prostorom.

Pergola tende predstavljaju idealan model preseljenja životnih aktivnosti iz potpuno zatvorenog u otvoreni prostor. Specijalno dizajnirane pergola tende koje izrađujemo po mjeri, svojom jednostavnošću i tehničkim karakteristikama pružaju sigurnost i zahtijevaju minimalno održavanje.
Tokom izrazito sunčanih dana, a i za vrijeme manje toplih perioda, pergola tenda će pružiti zaštitu od sunca, kiše, vjetra i hladnoće, a pri tome će se lijepo uklopiti sa svakim eksterijerom.
Pergola je idealna za kišu jer umjesto prednjeg profila vučni profil ulazi u oluk koji kišnicu direktno provodi sa pergole u prednje stubove i voda odlazi u zemlju.
Pergola svojim čistim linijama i modernim dizajnom, kao i pokretnim krovom (platnom), pruža udobnost i zaštitu u svim vremenskim uvjetima.
Aluminijska konstrukcija (u boji i dimenziji po želji kupca) debljine stijenke 3mm nosi krov od troslojnog PVC platna štiteći od kiše i jakog sunca. Odiše toplinom i stvara ugodan hlad pružajući UV zaštitu.
Tubularni SOMFY motori pokreću ovu tendu.
Moguće je u svaku pergola tendu ugraditi LED rasvjetu sa regulatorom jačine svjetla i daljinskim upravljačem.
Opremljena elektromotornim pogonom, senzorima i rasvjetom, predivnim izgledom i funkcionalnošću, pergola tenda postala je nazamjenjiv dio svake terase.
Pergola tende imaju mogućnost zastakljivanja ili zatvaranja folijom, a grijanjem unutrašnjosti osiguravaju udobnost korištenja zimskog vrta.

Naša prednost u odnosu na druge je vlastiti sistem izrade i uporaba najkvalitetnijih materijala.
Svakom klijentu i proizvodu pristupamo individualno i s posebnom pažnjom, čime pokazujemo maksimalnu profesionalnost.

Dizajnirajte svoju pergola tendu. Naši stručnjaci pružaju mogućnost dizajna po vašoj želji, budžetu i okruženju, dajući korisne savjete.

Jer Vi zaslužujete najbolje, Vaš Rattan Sedia tim.