Pergola tende predstavljaju idealno rješenje za privatne i ugostiteljske objekte kako bi se stvorio dodatni prostor za korištenje, ili kako bi se već postojećem prostoru omogućila još bolja iskorištenost.

Specijalno dizajnirane pergola tende koje izrađujemo po mjeri, svojom jednostavnošću i tehničkim karakteristikama pružaju sigurnost i zahtijevaju minimalno održavanje. Tokom izrazito sunčanih dana, a i za vrijeme manje toplih perioda, pergola tenda će pružiti zaštitu od sunca, kiše, vjetra i hladnoće, a pri tome će se lijepo uklopiti sa svakim eksterijerom.

Pergola tende za privatne i ugostiteljske objekte 1 Pergola tende za privatne i ugostiteljske objekte 2

Pergola je idealna za kišu jer umjesto prednjeg profila vučni profil ulazi u oluk koji kišnicu direktno provodi sa pergole u prednje stubove i voda odlazi u zemlju. Pergola svojim čistim linijama i modernim dizajnom, kao i pokretnim krovom (platnom), pruža udobnost i zaštitu u svim vremenskim uvjetima.

Pergola tende za privatne i ugostiteljske objekte 3

Pergola tende za privatne i ugostiteljske objekte 4

Aluminijska konstrukcija (u boji i dimenziji po želji kupca) debljine stijenke 3mm nosi krov od troslojnog PVC platna štiteći od kiše i jakog sunca. Odiše toplinom i stvara ugodan hlad pružajući UV zaštitu. Tubularni SOMFY motori pokreću ovu tendu. Moguće je u svaku pergola tendu ugraditi LED rasvjetu sa regulatorom jačine svjetla i daljinskim upravljačem. Opremljena elektromotornim pogonom, senzorima i rasvjetom, predivnim izgledom i funkcionalnošću, pergola tenda postala je nazamjenjiv dio svake terase.

Pergola tende za privatne i ugostiteljske objekte 5

Pergola tende za privatne i ugostiteljske objekte 6

Pergola tende i mogućnost zastakljivanja

Pergola tende imaju mogućnost zastakljivanja ili zatvaranja folijom, a grijanjem unutrašnjosti osiguravaju udobnost korištenja zimskog vrta.

Pergola tende za privatne i ugostiteljske objekte 7

Pergola tende za privatne i ugostiteljske objekte 8

Naša prednost u odnosu na druge je vlastiti sistem izrade i upotreba najkvalitetnijih materijala. Svakom klijentu i proizvodu pristupamo individualno i s posebnom pažnjom, čime pokazujemo maksimalnu profesionalnost.

Pergola tende za privatne i ugostiteljske objekte 9

Pergola tende za privatne i ugostiteljske objekte 10

Više o našim pergola tendama možete pronaći ovdje. Novi sistem pergola tendi, koji je idealan za opremanje ugostiteljskih objekata, predstavit ćemo i na Festivalu gastronomije i turizma, koji se održava od 5. do 8. februara 2020. godine u Splitu. Za sve ostale informacije i detalje, obratite nam se direktno u naše salone u Brčkom, Mostaru, Zagrebu, Beogradu i Kotoru.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *