WPC – Vertikalne obloge

– Kombinacija drveta i plastike,
– Predstavlja idealno rješenje za podove koji su izloženi vanjskoj
upotrebi.
– Najčešće se koristi kao podna obloga za vrtove, terase,
bazene, dvorišta, plaže, molove, staze za parkove, planinske kućice.
– Može se koristiti i kao fasadna obloga, zatim za izradu žardinjera,
klupa, stepeništa i slično.

Kategorije: , Oznaka:

Opis

WPC – Vertikalne obloge | Uloga drveta kao sastavnog dijela kompozita je da mu osigura odgovarajuću čvrstinu i stabilnost, dok plastika predstavlja vezivni element.
WPC profili su kao takvi stekli veliku popularnost kao siguran, ekološki održiv i dugotrajan materijal za upotrebu u otvorenom prostoru.
Idealna su i finansijski pristupačna zamjena za drvene podne obloge, a dodatna prednost je i to što se za razliku od drveta mogu savijati i
fiksirati u razne oblike

Pogledajte ostalu ponudu naših WPC podova

ŠTA DRUGI PITAJU?

Pogledajte šta drugi pitaju, također pogledajte naše odgovore na ista pitanja. Ukoliko imate neko dodatno pitanje, pišite nam.

Da, imamo naše izložbene salone u Brčkom, Zagrebu, Beogradu i Kotoru, a naši proizvodi su zastupljeni i u salonima naših poslovnih partnera-distributera širom Evrope.

Narudžba se može izvršiti lično u našim izložbenim salonima, putem telefona koji su istaknuti na svim našim promotivnim lokacijama, ili online putem webstranice i društvenih mreža.

Određene modele, sa fokusom na stolove, moguće je kupovati u željenim dimenzijama. Međutim, naša široka ponuda je raznovrsna i posjeduje artikle različitih dimenzija, koji se mogu skladno uklopiti u bilo koji prostor.

Stolice se održavaju običnom vodom. Otporne su na sve vanjske utjecaje.

Tende se održavaju uz uobičajeno čišćenje (čišćenje oluka, platna), a uz to predlažemo i svakogodišnji servis koji obezbjeđujemo u našoj režiji.

WPC podovi se održavaju čišćenjem običnom vodom, te korištenjem određenih hemikalija za premazivanje, za dugoročnost i otpornost.

Naravno. Garantni period na namještaj i deking je dvije godine, a na tende pet godina. U navedenim rokovima odgovaramo na reklamacije ukoliko do njih dođe, a nakon isteka garantnog perioda nastavljamo obezbjeđivati servisnu podršku.

Osim trendova, koji su svakako bitni prilikom kupovine bilo kojeg artikla, vrlo su bitni kvalitet i ergonomija. Ukoliko pronađete namještaj koji je kvalitetan, a uz to se uklapa u vaš prostor, te uz udobnost odgovara svim vašim potrebama, onda je to pun pogodak.

U ovisnosti od okolnosti, sa kupcem uvijek dogovaramo opcije koje predstavljaju obostrano zadovoljstvo.

U ovisnosti od okolnosti, sa kupcem uvijek dogovaramo opcije koje predstavljaju obostrano zadovoljstvo.

Vršimo dostavu, a njena cijena ovisi od volumena robe, te udaljenosti krajnjeg kupca.

Naravno. U sklopu izložbenog salona nalazi se naš magacin, u kojem možete sve proizvode preuzeti i osobno.

Sve naše cijene su bez pdv-a. U ovisnosti od toga gdje želite da se roba isporuči, primjenjujemo sistem obračuna pdv-a.

Plaćanje se vrši žiralno/virmanski na račune naznačene na našim oficijelnim dokumentima (ponuda, memorandum, nalog) ili gotovinom u našim salonima/poslovnicama.

Rok isporuke ovisi od modela, količine i perioda narudžbe. Varira između 1 i 45 dana.

NAŠI PROJEKTI

Tokom više od jedne decenije duge tradicije i proizvodnog iskustva, Rattan Sedia je stvorila prepoznatljiv imidž kako na tržištu Bosne i Hercegovine, tako i na tržištima regiona. 

U svom intenzivnom napredovanju, kompanija je postala multinacionalan brend, sa nekoliko vlastitih fabrika, te maloprodajnom i veleprodajnom mrežom.

JOŠ UVIJEK SE NISTE ODLUČILI ZA NARUDŽBU? NE ZNATE KOJU BOJU BISTE ODABRALI?

Nikakav problem. Tu smo da vam olakšamo. Zatražite besplatan uzorak i poslat ćemo vam ga na adresu.