Petokanalni klizni sistem

– Aluminijske vodilice,
– Kaljeno staklo debljine 10 mm,
– Elementi od visokokvalitetne plastike čine ga otpornim na različite mehaničke i atmosferske uticaje.
Sigurnost i pouzdanost u kombinaciji su sa estetikom.
– Ovi inovativni sistemi transformišu prostor u prelijepu mirnu oazu.

Opis

Uz petokanalni klizni sistem, stvarate atraktivan dodatni prostor ispred vašeg restorana, hotela, kafića ili privatnog objekta za goste, koji je upotrebljiv kroz cijelu godinu. Na ovaj način produžava se sezona ljetnjih bašti.

Kako današnji životni tempo zahtijeva kvalitetnije korištenje slobodnog vremena, postoji sve veća potreba za izgradnjom i uređenjem životnog prostora koji možete koristiti tokom cijele godine i time mu višestruko povećati vrijednost.

Bez obzira živite li u kući ili stanu, ili se radi o ugostiteljskom objektu, sigurno je da ste razmišljali o pokrivanju i zastakljivanju terase ili vrta.

Sistemom zastakljenja vizuelno se spajaju enterijer i eksterijer, a zastaklene površine pridodaju prostoru posebnu udobnost čime se dobija osjećaj kao da smo uvijek u direktnom dodiru sa prirodom. Sistemom zastakljenja terasa i vrtova, Rattan Sedia nudi savršen spoj funkcionalnosti, kvaliteta i elegancije.

Klizni sistem zastakljenja osmišljen je za ugradnju između stubova, za terase koje se u zimskom periodu koriste kao zatvoreni, a u ljetnjem periodu kao otvoreni prostori.

Prednosti petokanalnog sistema su visoki stepen sigurnosti, gotovo stopostotna propustljivost svjetlosti i mogućnost otvaranja 4/5 prostora, toplotna i zvučna izolacija, maksimalna zaštita od vjetra i kiše, lagan pristup čišćenju i ugrađen sistem zaključavanja.

Učinite svoj život udobnijim uz Rattan Sedia sistem zastakljenja.

Pogledajte našu ponudu tendi.

ŠTA DRUGI PITAJU?

Pogledajte šta drugi pitaju, također pogledajte naše odgovore na ista pitanja. Ukoliko imate neko dodatno pitanje, pišite nam.

Da, imamo naše izložbene salone u Brčkom, Zagrebu, Beogradu i Kotoru, a naši proizvodi su zastupljeni i u salonima naših poslovnih partnera-distributera širom Evrope.

Narudžba se može izvršiti lično u našim izložbenim salonima, putem telefona koji su istaknuti na svim našim promotivnim lokacijama, ili online putem webstranice i društvenih mreža.

Određene modele, sa fokusom na stolove, moguće je kupovati u željenim dimenzijama. Međutim, naša široka ponuda je raznovrsna i posjeduje artikle različitih dimenzija, koji se mogu skladno uklopiti u bilo koji prostor.

Stolice se održavaju običnom vodom. Otporne su na sve vanjske utjecaje.

Tende se održavaju uz uobičajeno čišćenje (čišćenje oluka, platna), a uz to predlažemo i svakogodišnji servis koji obezbjeđujemo u našoj režiji.

WPC podovi se održavaju čišćenjem običnom vodom, te korištenjem određenih hemikalija za premazivanje, za dugoročnost i otpornost.

Naravno. Garantni period na namještaj i deking je dvije godine, a na tende pet godina. U navedenim rokovima odgovaramo na reklamacije ukoliko do njih dođe, a nakon isteka garantnog perioda nastavljamo obezbjeđivati servisnu podršku.

Osim trendova, koji su svakako bitni prilikom kupovine bilo kojeg artikla, vrlo su bitni kvalitet i ergonomija. Ukoliko pronađete namještaj koji je kvalitetan, a uz to se uklapa u vaš prostor, te uz udobnost odgovara svim vašim potrebama, onda je to pun pogodak.

U ovisnosti od okolnosti, sa kupcem uvijek dogovaramo opcije koje predstavljaju obostrano zadovoljstvo.

U ovisnosti od okolnosti, sa kupcem uvijek dogovaramo opcije koje predstavljaju obostrano zadovoljstvo.

Vršimo dostavu, a njena cijena ovisi od volumena robe, te udaljenosti krajnjeg kupca.

Naravno. U sklopu izložbenog salona nalazi se naš magacin, u kojem možete sve proizvode preuzeti i osobno.

Sve naše cijene su bez pdv-a. U ovisnosti od toga gdje želite da se roba isporuči, primjenjujemo sistem obračuna pdv-a.

Plaćanje se vrši žiralno/virmanski na račune naznačene na našim oficijelnim dokumentima (ponuda, memorandum, nalog) ili gotovinom u našim salonima/poslovnicama.

Rok isporuke ovisi od modela, količine i perioda narudžbe. Varira između 1 i 45 dana.

NAŠI PROJEKTI

Tokom više od jedne decenije duge tradicije i proizvodnog iskustva, Rattan Sedia je stvorila prepoznatljiv imidž kako na tržištu Bosne i Hercegovine, tako i na tržištima regiona. 

U svom intenzivnom napredovanju, kompanija je postala multinacionalan brend, sa nekoliko vlastitih fabrika, te maloprodajnom i veleprodajnom mrežom.