Zaštita privatnosti

Izjava o privatnosti je sastavni dio Uvjeta poslovanja tvrtke Rattan Sedia d.o.o. te se odnosi na privatnost osobnih podataka koji se prikupljaju i koriste na stranicama www.rattansedia.com, te u kojim uvjetima i kome ih otkrivamo. Vaše podatke prije svega čuvamo te im možete uvijek pristupiti, promijeniti ili ih u potpunosti ukloniti. Podatke prikupljamo, obrađujemo i čuvamo kako bi se pobrinuli da Vaše iskustvo korištenja web stranice bude najugodnije, a sigurnost podataka na najvišoj razini. U svrhu potpune transparentnosti i maksimalne sigurnosti prilikom korištenja naše web stranice molimo korisnike da pažljivo pročitaju ovu izjavu. Ukoliko se slažete s izjavom, elektroničkom potvrdom se podrazumijeva da ste razumjeli naše Uvjete poslovanja te nam dajete privolu za prikupljanje, obradu i korištenje podataka u skladu s ovom izjavom i zakonskim odredbama.

Prihvatanjem Zaštite privatnosti pristajete na ustupanje određenih podataka. Podatke koje tražimo od Vas putem raznih registracija ili prijava na newsletter koristimo kako bi pružili kvalitetniju uslugu. Rattan Sedia će prema potrebama, odnosno kada to situacija zahtjeva podijeliti osobne podatke kupca. Situacije u kojima je to potrebno su:

Usluge distribucije robe s kojima je Rattan Sedia d.o.o. u ugovorenom odnosu te su ispunjeni uvjeti zaštite osobnih podataka unutar pravnih okvira.

Usluga servisa u slučaju prigovora ili reklamacije kupca te je nužno provesti pregled ili servisiranje robe koju je kupac kupio od strane tvrtke Rattan Sedia d.o.o.

U svrhu osiguravanja kvalitetnog korištenja naše stranice koristimo se raznim suvremenim  tehnologijama i alatima. Jedni od tih alata i tehnologija su kolačići. Kolačići su neophodni kako bismo prikupili određene podatke, a primarno funkcionišu tako da putem web preglednika bilježe internetske stranice koje ste posjetili. Osim internetskih veza, kolačići su u mogućnosti da pohrane i druge podatke, kao što su osobne informacije, imena, adrese elektroničke pošte i slično. Međutim, da bismo uspješno prikupili te podatke, morate nam dati saglasnost. Nakon prikupljanja podataka pomoću kolačića, obrađujemo te podatke s ciljem poboljšanja marketinških aktivnosti. Na osnovu podataka možemo odrediti koje dijelove pregledavate na našoj web stranici, na šta klikate, na kojim stranicama se najduže zadržavate i slično. Kolačiće možete obrisati iz Vašeg preglednika u bilo kojem trenutku, te tako spriječiti mogućnost praćenja Vaših aktivnosti na našoj web stranici.

Davanjem privole i prijavljivanjem na našu newsletter listu dajete nam dopuštenje da Vas kontaktiramo u marketinške i informativne svrhe koje mogu uključiti slanje elektroničke pošte, pisama ili telefonskih poziva. Pobrinuti ćemo se da informacije koje šaljemo budu u skladu s Vašim interesima i općenito korisnim informacijama za Vas kao našeg vjernog korisnika. U bilo kom trenutku, potpuno besplatno i bez ikakvog objašnjenja možete odustati od ove privole, opozvati svoj pristanak na aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka i marketinške aktivnosti usmjerene prema Vama. U slučaju da želite saznati više o tome koje podatke pohranjujemo te na koje načine, ili bilo što vezano uz zaštitu osobnih podataka slobodno nas kontaktirajte na: rattansedia.hr@gmail.com