Uvjeti korištenja

Prilikom registracije (web stranica, newsletter i sl.), Rattan Sedia prikuplja i obrađuje Vaše podatke, a sukladno članku 7. Zakona o zaštiti osobnih podataka, gdje slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnje obrađivanje Vaših osobnih podataka ustupljenih Rattan Sedia d.o.o, a u svrhe koje su izričito navedene za pojedinu privolu, u ovom slučaju za svrhu slanja newslettera. Vaše podatke Rattan Sedia obzirno čuva, te im možete uvijek pristupiti, promijeniti ili ih u potpunosti ukloniti.

Ako želite primati Rattan Sedia newsletter, od Vas će se prilikom prijave tražiti ime i prezime, poštanski broj, adresa i e-mail. Navedene podatke spremamo u našu bazu podataka na zaštićenom serveru. Tim podacima pristup ima samo Rattan Sedia. Mi Vam jamčimo da nećemo dijeliti ili prodavati Vaš e-mail drugim tvrtkama.

Da bismo prikupili te podatke, od pomoći su nam tzv. kolačići, koji putem web preglednika bilježe internetske stranice koje ste posjetili. Osim internetskih veza, kolačići su u mogućnosti da pohrane i druge podatke, kao što su osobne informacije, imena, adrese elektroničke pošte i slično. Međutim, da bismo uspješno prikupili te podatke, morate nam dati saglasnost. Nakon prikupljanja podataka pomoću kolačića, obrađujemo te podatke s ciljem poboljšanja marketinških aktivnosti. Na osnovu podataka možemo odrediti koje dijelove pregledavate na našoj web stranici, na šta klikate, na kojim stranicama se najduže zadržavate i slično. Kolačiće možete obrisati iz Vašeg preglednika u bilo kojem trenutku, te tako spriječiti mogućnost praćenja Vaših aktivnosti na našoj web stranici.