o nama

Rattan Sedia je osnovana 2008. godine kao kompanija za proizvodnju vanjskog namještaja, a za vrlo kratak vremenski period uspjela se dobro pozicionirati u cijeloj regiji. Rattan Sedia – proizvedeno da traje.

Ekonomski, tehnološki i investicioni razvoj
započeo je nekoliko godina poslije, najprije izgradnjom pogona za proizvodnju WPC profila, vrhunac je dostignut pokretanjem pogona za izradu tendi i sistema zastakljenja.

0 +

USPJEŠNIH PROJEKATA

0 +

ZADOVOLJNIH KUPACA

0 +

DRŽAVA

0 +

RAZLIČITIH ARTIKALA

0 +

SAJMOVA

PREPOZNATLJIV IMIDŽ

Tokom više od jedne decenije duge tradicije i proizvodnog iskustva, Rattan Sedia je stvorila prepoznatljiv imidž kako na tržištu Bosne i Hercegovine, tako i na tržištima regiona.

U svom intenzivnom napredovanju, kompanija je postala multinacionalan brend, sa nekoliko vlastitih fabrika, te maloprodajnom i veleprodajnom mrežom.

Također, materijali i proizvodi iz cjelokupnog asortimana su višestruko testirani, uz posjedovanje certifikata ISO standarda, SGC i CE znaka.

Zahvaljujući ovim proizvodnim kapacitetima i strateškim opredjeljenjima, uz usmjerenje da se odgovori svim zahtjevima tržišta, kompanija danas zapošljava oko 300 radnika i kooperanata.

GDJE  DJELUJEMO?

Trenutno djeluje sa prodajnim salonima u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori. Salone opskrbljuju proizvodi koji se rade u fabrikama koje se prostiru na oko 2000 kvadratnih metara.

Rad kompanije zasnovan je na najnovijim tehnologijama, čemu u prilog ide posjedovanje modernih mašina i alata, pogona za plastifikaciju profila, savremenog voznog parka sa namjenskim vozilima, kompletne servisne mreže, te drugih kompleksa.

NAŠI PROJEKTI

Tokom više od jedne decenije duge tradicije i proizvodnog iskustva, Rattan Sedia je stvorila prepoznatljiv imidž kako na tržištu Bosne i Hercegovine, tako i na tržištima regiona. U svom intenzivnom napredovanju, kompanija je postala multinacionalan brend, sa nekoliko vlastitih fabrika, te maloprodajnom i veleprodajnom mrežom.

Također, materijali i proizvodi iz cjelokupnog asortimana su višestruko testirani, uz posjedovanje certifikata ISO standarda, SGC i CE znaka. Zahvaljujući ovim proizvodnim kapacitetima i strateškim opredjeljenjima, uz usmjerenje da se odgovori svim zahtjevima tržišta, kompanija danas zapošljava oko 300 radnika i kooperanata.