Nova kolekcija namještaja kompanije Rattan Sedia pod okriljem brenda Opletti donosi mnoštvo noviteta za moderno uređenje doma. Uz funkcionalan i privlačan dizajn, posebna pažnja se posvećuje odabiru najkvalitetnijih materijala i završnoj obradi proizvoda. Vještim kombiniranjem visokokvalitetnog aluminija, tehno rattana i umjetnih vlakana kreirane su ekskluzivne kolekcije čistih i skladnih linija, koje unose posebnost u svaki ambijent.

Nova kolekcija outdoor namještaja: Opletti by Rattan Sedia 1

Nova kolekcija outdoor namještaja: Opletti by Rattan Sedia 2

Primarni novitet u odnosu na prošlu kolekciju je modularni tip namještaja, koji daje mogućnost dizajniranja po vlastitom izboru i ukusu. Sastoji se od ugaonog segmenta, segmenta sa naslonjačem i segmenta bez naslonjača, koji se mogu slagati prema vlastitoj preferenciji, čineći skladnu i praktičnu liniju za svaki dom. Ovi segmenti dolaze u tri različita dizajna, dvije vrste pleta i dvije dimenzije, omogućavajući uklapanje u svaki enterijer uz maksimalnu iskoristivost prostora.

Nova kolekcija outdoor namještaja: Opletti by Rattan Sedia 3

Nova kolekcija outdoor namještaja: Opletti by Rattan Sedia 4

Dio kolekcije su i ekskluzivni modeli unikatnog dizajna koji su rađeni po novom principu rasklapanja. Riječ je o kombinaciji jednostavnog i unikatnog, futurističkog i tradicionalnog, sa funkcionalnom primjenom kako u privatnim domovima, tako i u ugostiteljskim objektima. Praktičnost i sklad ovih kolekcija doseže vrhunac zbog činjenice da ih čine barska stolica, stolica, polufotelja i fotelja, što omogućava upotrebu u različitim prostorima i za razne svrhe.

Nova kolekcija outdoor namještaja: Opletti by Rattan Sedia 5

Nova kolekcija outdoor namještaja: Opletti by Rattan Sedia 6

 

Novu kolekciju upotpunjuju dizajnirani modeli kojima je godinama unazad Rattan Sedia izgradila prepoznatljiv imidž na tržištu, a kroz novu kolekciju im dala novu formu i izgled, uz već uobičajenu eleganciju i udobnost. Na ovaj način su se dizajnirane garniture uklopile u kontekst nove kolekcije namještaja, potvrđujući svoj bezvremenski izgled i strukturu.

Nova kolekcija outdoor namještaja: Opletti by Rattan Sedia 7

Nova kolekcija outdoor namještaja: Opletti by Rattan Sedia 8

Nova kolekcija je kreirana za 2020. godinu, te će se uskoro naći u svim Rattan Sedia salonima – u Bosni i Hercegovini (Brčko i Mostar), Hrvatskoj (Zagreb), Srbiji (Beograd) i Crnoj Gori (Kotor). Do tada, sve proizvode možete pogledati u online katalogu, a šta o nama drugi kažu, između ostalog, možete pogledati ovdje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *