Opremanje ugostiteljskih objekata: namještaj, pergola tenda, pod

Opremanje ugostiteljskih objekata ili njihovo renoviranje je ozbiljan proces koji zahtijeva angažovanje kvalificiranih stručnjaka.

Prije svega treba angažovati odgovarajuću kompaniju koja sa svojim proizvodima može odgovoriti zahtjevima ugostitelja, a zatim i stručna lica koja će na osnovu dugogodišnjeg iskustva i znanja razumjeti šta kupac želi, te za njega kreirati najbolju ponudu.

U ovom poslu smo već dugi niz godina, a uspješni projekti su naša najbolja reklama. Stoga ako opremate ili renovirate svoj objekat, ili znate nekoga ko će to učiniti u narednom periodu, proslijedite mu naš kontakt i budite sigurni da je zadovoljstvo u potencijalnoj saradnji zagarantovano.

Ugostiteljskim objektima u svom djelovanju možemo ponuditi širok asortiman proizvoda, i to:

– vanjski/pleteni/rattan namještaj; idealan za vanjsku upotrebu

– pergola i bioklimatske tende; sa rasvjetom i daljinskim upravljanjem

– WPC podovi; kompozit drveta i plastike namijenjen za vanjsku upotrebu

– sistem zastakljenja; petokanalni horizontalni klizni sistem

– plažni program; ležaljke i suncobrani

Ovdje pogledajte samo dio objekata koje smo uspješno opremili. Neke od njih smo opremili parcijalno prema zahtjevima kupca (pleteni rattan namještaj, pergola tende, WPC pod, zastakljenje itd), a neke po principu “ključ u ruke”, gdje smo u par koraka za kupce kreirali cjelokupni prostor za rad (montažno-demontažni objekat – hotel, kafić, restoran itd).

Naš novi katalog možete pogledati ovdje, a naše aktuelne referentne projekte, nove proizvode i ostale aktivnosti možete pratiti i putem naših društvenih mreža, poput naše oficijalne facebook stranice.

Tražimo distributere za ratan namještaj, pergola tende i WPC decking

Tražimo distributere naših proizvoda (ratan namještaj, pergola tende i WPC decking) i spremni smo im ponuditi vrhunske cijene i uslove.

Firma Rattan Sedia se bavi proizvodnjom namještaja čija je aluminijska konstrukcija obojena i plastificirana u komori, te je opletena tehno rattanom i/ili corda trakama (umjetna vlakna) namijenjenim za enterijer i eksterijer.

Tražimo distributere za ratan namještaj, pergola tende i WPC decking 1

Tražimo distributere za ratan namještaj, pergola tende i WPC decking 2

Osim rattan namještaja i corda traka, proizvodimo i aluminijske stolove sa pločama od kompakt materijala (HPL). Stolovi su namijenjeni za nisko, srednje i visoko sjedenje, te se mogu kombinovati i uz drugu vrstu namještaja.

Tražimo distributere za ratan namještaj, pergola tende i WPC decking 3

Tražimo distributere za ratan namještaj, pergola tende i WPC decking 4

Odgovarajući zahtjevima tržišta, kreirali smo novu kolekciju namještaja Opletti, a riječ je o modernim dizajniranim proizvodima po čemu je Rattan Sedia prepoznatljiva već dugi niz godina.

Osim namještaja, proizvodimo pergola tende i WPC decking. U potrazi smo za poslovnim partnerima i saradnicima, kako u vidu drugih salona namještaja, tako i u vidu pojedinaca, kooperanata i samostalnih distributera.

Aktuelni katalog možete pogledati ovdje: Opletti by Rattan Sedia.

U katalogu ćete pronaći navedenu kolekciju namještaja, ponudu plažnog programa (ležaljke od rattana i tekstilena), te ponudu WPC deckinga i pergola tendi.

Zainteresovanim firmama i pojedincima obezbjeđujemo prezentaciju proizvoda, te blagovremeno dostavljamo sve uslove kupoprodaje. Za više detalja nas slobodno kontaktirajte na broj telefona (062/751-000), e-mail (info@rattansedia.com) ili facebook stranicu (www.facebook.com/rattan.sedia).

Nova kolekcija outdoor namještaja: Opletti by Rattan Sedia

Nova kolekcija namještaja kompanije Rattan Sedia pod okriljem brenda Opletti donosi mnoštvo noviteta za moderno uređenje doma. Uz funkcionalan i privlačan dizajn, posebna pažnja se posvećuje odabiru najkvalitetnijih materijala i završnoj obradi proizvoda. Vještim kombiniranjem visokokvalitetnog aluminija, tehno rattana i umjetnih vlakana kreirane su ekskluzivne kolekcije čistih i skladnih linija, koje unose posebnost u svaki ambijent.

Continue reading

AKCIJSKA PRODAJA PERGOLA TENDI

“Akcijska prodaja pergola tendi u firmi Rattan Sedia – Cerik, Brčko.

Projektovanje, izrada i montiranje visokokvalitetnih tendi sa aluminijskom konstrukcijom i troslojnim PVC platnom na daljinsko upravljanje.

Fenomenalne cijene za kupce koji obezbjeđuju vlastiti transport i montažu.

Akcijska prodaja tendi traje do kraja tekuće godine. Više informacija na broj telefona 062/752-000 ili na e-mail adresu: info@rattansedia.com.

Rattan Sedia – proizvedeno da traje.”