Tražimo poslovne saradnike i distributere za naše proizvode

Tražimo distributere naših proizvoda i spremni smo im ponuditi vrhunske cijene i uslove.

Firma Rattan Sedia se bavi proizvodnjom namještaja čija je aluminijska konstrukcija obojena i plastificirana u komori, te je opletena tehno rattanom i/ili corda trakama (umjetna vlakna) namijenjenim za enterijer i eksterijer.

Osim rattan namještaja i corda traka, proizvodimo i aluminijske stolove sa pločama od kompakt materijala (HPL). Stolovi su namijenjeni za nisko, srednje i visoko sjedenje, te se mogu kombinovati i uz drugu vrstu namještaja.

Odgovarajući zahtjevima tržišta, kreirali smo novu kolekciju namještaja Opletti, a riječ je o modernim dizajniranim proizvodima po čemu je Rattan Sedia prepoznatljiva već dugi niz godina.

U potrazi smo za poslovnim partnerima i saradnicima, kako u vidu drugih salona namještaja, tako i u vidu pojedinaca, kooperanata i samostalnih distributera.

Aktuelni katalog možete pogledati ovdje: Opletti by Rattan Sedia.

U katalogu ćete pronaći navedenu kolekciju namještaja, ponudu plažnog programa (ležaljke od rattana i tekstilena), te ponudu WPC deckinga i pergola tendi.

Zainteresovanim firmama i pojedincima obezbjeđujemo prezentaciju proizvoda, te blagovremeno dostavljamo sve uslove kupoprodaje. Za više detalja nas slobodno kontaktirajte na broj telefona (062/751-000), e-mail (info@rattansedia.com) ili facebook stranicu (www.facebook.com/rattan.sedia).

Nova kolekcija outdoor namještaja: Opletti by Rattan Sedia

Nova kolekcija namještaja kompanije Rattan Sedia pod okriljem brenda Opletti donosi mnoštvo noviteta za moderno uređenje doma. Uz funkcionalan i privlačan dizajn, posebna pažnja se posvećuje odabiru najkvalitetnijih materijala i završnoj obradi proizvoda. Vještim kombiniranjem visokokvalitetnog aluminija, tehno rattana i umjetnih vlakana kreirane su ekskluzivne kolekcije čistih i skladnih linija, koje unose posebnost u svaki ambijent.

Continue reading

AKCIJSKA PRODAJA PERGOLA TENDI

“Akcijska prodaja pergola tendi u firmi Rattan Sedia – Cerik, Brčko.

Projektovanje, izrada i montiranje visokokvalitetnih tendi sa aluminijskom konstrukcijom i troslojnim PVC platnom na daljinsko upravljanje.

Fenomenalne cijene za kupce koji obezbjeđuju vlastiti transport i montažu.

Akcijska prodaja tendi traje do kraja tekuće godine. Više informacija na broj telefona 062/752-000 ili na e-mail adresu: info@rattansedia.com.

Rattan Sedia – proizvedeno da traje.”