Novosti

Rattan Sedia se predstavila na poslovnoj konferenciji BBI banke

Na 11. Međunarodnoj poslovno-investicijskoj konferenciji u organizaciji BBI banke, koja se jučer održala u Brčkom, predstavila se i Rattan Sedia, pozitivnom pričom o uspjehu s međunarodnim pečatom.

Cilj konferencije bila je prezentacija aktivnosti BBI VIP Business Cluba, ali i prezentacija investicionih potencijala Brčko Distrikta i Bijeljine, piše portal biznis.ba. Skupu su se između ostalog obratili predstavnici BBI banke, ali i predstavnici vlasti i drugih privrednih institucija. Konferencija je također bila svojevrsan uvod za ono što će se u Sarajevu održati od 20. do 22. aprila, a to je Sarajevo Business Forum na kojem se očekuje učešće velikog broja bh. kompanija.

Predstavnici kompanije Rattan Sedia također su se obratili skupu i predstavili razvojni put, potencijale i mogućnosti ove kompanije. Naglašeni su kapaciteti kompanije, dostupnost modela u salonima širom regije, kooperacija i djelovanje na evropskom tržištu, te prisutnost proizvoda u ekskluzivnim HoReCa objektima. Na kraju je istaknuto kako Rattan Sedia traži distributere za svoje proizvode, s fokusom na evropsko tržište.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *