Novosti

Rattan Sedia na sajmu u Opatiji

Od 12. do 14. marta 2020. godine Rattan Sedia će nastupiti na sajmu RelaxAdria u Opatiji, gdje će izložiti novu kolekciju ratan namještaja.

Ovaj sajam opremanja apartmana, vila i kuća za odmor privukao je značajan broj izlagača iz ovog sektora, pa se u Sportskoj dvorani Marino Cvetković očekuje velik broj posjetilaca tokom tri dana koliko sajam traje. Organizator je omogućio i besplatne ulaznice za ovaj sajam, koje možete preuzeti ovdje.

Rattan Sedia je tradicionalan učesnik ovog sajma, te svake godine ostvari važne kontakte, značajne za dalje poslovanje i opremanje ugostiteljskih objekata na području Hrvatske. Tome u prilog ide konstantna saradnja sa hotelskim grupacijama, tokom koje su se opremili hoteli poput Hotel Ambasador, Hotel Admiral, Hotel Grand Adriatic, Hotel Kristal, Hotel Milenij…

Hotel Ambasador, Opatija

Hotel Admiral, Opatija

Hotel Milenij, Opatija

Hotel Grand Adriatic, Opatija

Hotel Kristal, Opatija

Ove godine Rattan Sedia će osim standardnih proizvoda izložiti i novu kolekciju Opletti. Riječ je o visokokvalitetnom namještaju za vanjsku, ali i za unutarnju upotrebu, sa dosad neviđenim dizajnom i bojama.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *